[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

[اقامت موقت در کانادا]

  • اعمال تغییرات جدید در مقررات مهاجرتی مربوط به دانشجویان خارجی در کانادا

    وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا از ابتدای ماه ژوئن سال میلادی ۲۰۱۴ (۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۳) مقررات جدید مهاجرتی مربوط به دانشجویان بین‌الملی را اعمال خواهد کرد. جزییات بخشی از این مقررات به شرح زیر است: دارندگان مجوز تحصیل لازم است همواره در موسسه آموزشی کانادا ثبت‌نام کرده و در برنامه تحصیلی خود فعالانه شرکت [ادامه مطلب …]

  • اشتغال به کار در کانادا

    شهروندان خارجی برای اشتغال به کار در کانادا در بیشتر موارد نیازمند «مجوز کار» هستند. مشاغلی معدودی هم وجود دارد که برای اشتغال به آنها نیازی به اخذ «مجوز کار» نیست. انواع مختلفی از «مجوز کار» در کانادا وجود دارد. اخذ هر یک از این مجوزهای اجازه اشتغال موقت در کانادا شرایط ویژه‌ای را نیاز [ادامه مطلب …]

  • چه افرادی برای ورود به کانادا نیازمند ارائه اطلاعات بایومتریک خود هستند؟

    شهروندان کشورهای زیر برای دریافت ویزای بازدید، کار و تحصیل حتما لازم است اطلاعات بایومتریک (عکس و انگشت نگاری) خود را بهمراه پرونده یا حداکثر ظرف ۳۰ روز پس از ارسال درخواست به سفارت کانادا بفرستند. افراد زیر سن ۱۴ و بالاتر از ۸۰ از این قانون معاف هستند. Afghanistan Albania Algeria Bangladesh Burma (Myanmar)i [ادامه مطلب …]

  • آغاز طرح جمع آوری اطلاعات بیومتریک متقاضیان ویزای دانشجویی، کار و بازدید از کانادا

    قابل توجه متقاضیان ویزای بازدید، ویزای دانشجویی و ویزای موقت کار: از تاریخ ۱۱ ماه دسامبر ۲۰۱۳ (همزمان با ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۲) شهروندان ایرانی که سن ایشان بین ۱۴ سال تا ۷۹ سال باشد لازم است اطلاعات بیومتریک که شامل انگشت نگاری و عکس میشود را بهمراه درخواست خود ارسال نمایند.

  • تحصیل در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان در کانادا

    آیا امکان تحصیل برای دانش آموزان بین‌المللی (مقطع تحصیلی دبستان، راهنمایی و دبیرستان) در کانادا وجود دارد؟ بله. دانش آموزان بین‌المللی نیز در صورت احراز شرایط می‌توانند در کانادا تحصیل نمایند. میزان شهریه مربوط به این دوره‌ها برای استان بریتیش کلمبیا به قرار زیر است: دوره یک ساله (دبستان، راهنمایی و یا دبیرستان): ۱۳ هزار [ادامه مطلب …]

  • سوپر ویزا ویژه پدر، مادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ

    سوپر ویزا رده ویژه ای از ویزاهای موقت طولانی مدت است که فقط به والدین، پدر بزرگ و مادر بزرگ هایی تعلق میگیرد که فرزند یا نوه ایشان دارای اقامت دائم و یا شهروندی کانادا است. واجدین شرایط، ویزای طولانی مدت (حداکثر دوساله) دریافت کرده و در مدت اعتبار ویزا میتوانند به دفعات به کشور [ادامه مطلب …]


[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲