[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی تخصصی، فنی و حرفه‌ای ویژه افراد دارای سابقه کار در کانادا (Canadian Experience Class)

این برنامه مهاجرتی ویژه افرادی است که مدتی در کانادا زندگی کرده، به زبان فرانسه یا انگلیسی تسلط نسبی داشته و دارای سابقه کار تخصصی، فنی یا حرفه‌ای در مشاغل مورد نیاز کانادا باشند. دانشجوبان خارجی و افرادی که سابقه کار موقت در کانادا دارند متقاضیان اصلی این برنامه مهاجرتی هستند.

در سال ۲۰۱۵ این برنامه مهاجرتی نیز از طریق سیستم «ویزای اکسپرس» اداره خواهد شد و اداره مهاجرت افراد را بر اساس رتبه ایشان و نه بر اساس زمان ثبت ایشان در سیستم «ویزای اکسپرس» به انتخاب مهاجر اقدام خواهد نمود.

این برنامه مهاجرتی در حال حاضر باز است.

خلاصه شرایط:

  • باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن به صورت پاره‌وقت) در کانادا داشته باشید
  • باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • این برنامه مهاجرتی سیستم امتیازبندی ندارد ولی اداره مهاجرت از بین واجدین شرایط بالاترین رتبه‌ها را انتخاب خواهد کرد
  • پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی لازم نیست
  • از داخل یا خارج کانادا میتوانید برای این برنامه درخواست بدهید
  • فهرست مشاغل برای این برنامه وجود ندارد

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

☑ سابقه کار:

  • متقاضی باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن به صورت پاره‌وقت) در کانادا داشته باشد.
  • فقط سابقه کاری که در ۳ سال گذشته در کانادا به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.
  • کار تمام‌وقت معادل ۳۰ ساعت در هفته است.
  • سابقه کاری که حین تحصیل تمام‌وقت در کانادا حاصل شده باشد پذیرفته نخواهد شد.
  • سابقه کار بایستی با مجوز کار معتبر حاصل شده باشد. سابقه کار غیرقانونی و بدون مجوز پذیرفته نخواهد شد.
  • سابقه کار به صورت خوداشتغالی پذیرفته نخواهد شد.

مدرک تحصیلی: داشتن مدرک تحصیلی شرط لازم برای احراز شرایط این رده مهاجرتی نیست. ولی امتیازمربوط به سطح تحصیلات فقط به  مدرک تحصیلی بدست آمده در کانادا یا مدارک ارزشیابی شده در کانادا اعطا خواهد شد.

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام درخواست اصل مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه را نیز به اداره مهاجرت ارسال نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس عمومی» (International English Language Testing System (IELTS): General training)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ» (Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP): General test)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)
  • حداقل نمره لازم در آزمون زبان انگلیسی یا فرانسه بستگی به رده شغلی متقاضی دارد.
    • اگر سابقه کار شما در مشاغل مدیریتی و کارشناسی باشد حداقل نمره زبان شما باید معادل سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB7) باشد (به توضیح مراجعه شود).
    • اگر سابقه کار شما در مشاغل فنی یا حرفه‌ای باشد حداقل نمره زبان شما باید معادل سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB5) باشد (به توضیح مراجعه شود)

سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
6.06.06.06.0IELTS-General
248206309 309TEF
4L4L4L4LCELPIP-G
7777CELPIP-G-2014

سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 5) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
5.04.05.05.0IELTS
3L3L3L3LCELPIP
180 – 216150 – 180225 – 270225 – 270TEF

☑ سیستم امتیازبندی

  1.  امتیازبندی برای ورود به سیستم ویزای اکسپرس (Express Entry):  وجود ندارد
  2. امتیازبندی ویژه‌ای که اداره مهاجرت برای انتخاب مهاجر از ثبت نام کنندگان در سیستم ویزای اکسپرس مورد استفاده قرار میدهد: اداره مهاجرت بطور ماهیانه تعدادی از افراد که بالاترین امتیاز را در بین متقاضیان همان رده شغلی را کسب کرده‌اند انتخاب می‌نماید. اولین دوره انتخاب متقاضیان در پایان ماه ژانویه ۲۰۱۵ انجام خواهد شد. اداره مهاجرت وعده داده است که تعداد افراد منتخب و رده شغلی افراد منتخب و امتیاز ایشان را ماهیانه منتشر نماید. لازم به ذکر است که فهرست مشاغل در ماه‌های آتی ممکن است با فهرست ماه‌های قبلی اختلاف داشته باشد.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابسته: منظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری روحی یا جسمی از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • نتایج مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی) هر دوهفته یک بار یا ماهیانه اعلام خواهد شد.
  • افراد منتخب یا وکلا و مشاوران ایشان ۶۰ روز وقت دارند تا مدارک ادعا شده در مرحله نخست را به اداره مهاجرت ارسال کنند.
  • اداره مهاجرت وعده داده است که نتیجه درخواست متقاضیان را حداکثر ظرف ۶ ماه پس از دریافت مدارک فرد منتخب اعلام نماید.

هزینه‌های دولتی:

  1. مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی): ثبت نام در مرحله نخست رایگان است و اداره مهاجرت هیچ مبلغی را از فرد ثبت نام کننده مطالبه نمی‌نماید.
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب): پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به ارسال درخواست رسمی اقامت دائم کانادا به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شرایک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

حق وکالت و مشاوره سازمان راستین:

  1. مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی):
    • رایگان: برای متقاضیانی که دارای مدرک زبان باشند و قرارداد مهاجرتی  با سازمان مهاجرتی راستین عقد نمایند. عقد قرارداد بدون نیاز به پیش‌پرداخت انجام می‌شود.
    • مبلغ  ۲۰۰ دلار کانادا: برای متقاضیانی که مدرک زبان در دست نداشته باشند. در صورت اخذ مدرک زبان و انتخاب ایشان، این مبلغ از کل مبلغ قرارداد ایشان کسر خواهد شد.
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب): مبلغ ۳۰۰۰ دلار کانادا که طی سه قسط پرداخت خواهد شد.
    • قسط نخست به مبلغ ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از انتخاب فرد متقاضی و صدور دعوتنامه اوسط اداره مهاجرت کانادا جهت ارسال درخواست رسمی اقامت دائم
    • قسط دوم به مبلغ ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از تکمیل پرونده و قبل از ارسال آن به اداره مهاجرت کانادا
    • قسط سوم به مبلع ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از صدور شماره پرونده توسط اداره مهاجرت کانادا. لازم به ذکر است که شماره پرونده پس از بررسی کامل مدارک و شرایط متقاضی صادر می‌شود و به عبارتی بخش اصلی کار به انجام رسیده است.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

 

این اطلاعات در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲