[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی تخصصی، فنی و حرفه‌ای ویژه افراد دارای سابقه کار در کانادا (Canadian Experience Class)

این برنامه مهاجرتی ویژه افرادی است که مدتی در کانادا زندگی کرده، به زبان فرانسه یا انگلیسی تسلط نسبی داشته و دارای سابقه کار تخصصی، فنی یا حرفه‌ای در مشاغل مورد نیاز کانادا باشند. دانشجوبان خارجی و افرادی که سابقه کار موقت در کانادا دارند متقاضیان اصلی این برنامه مهاجرتی هستند.

در سال ۲۰۱۲ میلادی در مجموع ۹۳۵۹ نفر به این روش اقامت دائم کانادا را به دست آوردند. این تعداد شامل ۵۹۴۳ نفر متقاضی و ۳۴۱۶ نفر اعضای خانواده ایشان بوده‌اند.

مقرر شده است که اداره مهاجرت کانادا از تاریخ ۹ نوامبر ۲۰۱۳ تا تاریخ ۳۱ نوامبر ۲۰۱۴ تعداد ۱۲ هزار پرونده در این برنامه مهاجرتی بپذیرد. در این م دوره در هر رده شغلی از مشاغل فنی و حرفه‌ای حداکثر ۲۰۰ پرونده جدید دریافت خواهد شد.

از ابتدای شروع این برنامه در نوامبر سال قبل تا امروز تا تاریخ ۳۰ مارس ۲۰۱۴ حدود ۵۰۴۱ پرونده دریافت شده است.

این برنامه مهاجرتی در حال حاضر  باز است.

خلاصه شرایط:

  • باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن به صورت پاره‌وقت) در کانادا داشته باشید
  • باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • این برنامه مهاجرتی سیستم امتیازبندی ندارد
  • پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی لازم نیست
  • از داخل یا خارج کانادا میتوانید برای این برنامه درخواست بدهید

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

☑ سابقه کار:

  • متقاضی باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن به صورت پاره‌وقت) در کانادا داشته باشد.
  • فقط سابقه کاری که در ۳ سال گذشته در کانادا به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.
  • کار تمام‌وقت معادل ۳۰ ساعت در هفته است.
  • سابقه کاری که حین تحصیل تمام‌وقت در کانادا حاصل شده باشد پذیرفته نخواهد شد.
  • سابقه کار بایستی با مجوز کار معتبر حاصل شده باشد. سابقه کار غیرقانونی و بدون مجوز پذیرفته نخواهد شد.
  • سابقه کار به صورت خوداشتغالی پذیرفته نخواهد شد.
  • در برنامه امسال سابقه کار در مشاغل زیر پذیرفته نخواهد شد:
    • Cooks (NOC 6322)i
    • Food service supervisors (NOC 6311)i
    • Administrative officers (NOC 1221)i
    • Administrative assistants (NOC 1241)i
    • Accounting technicians and bookkeepers (NOC 1311)i
    • Retail sales supervisors (NOC 6211)i

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام درخواست اصل مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه را نیز به اداره مهاجرت ارسال نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس عمومی» (International English Language Testing System (IELTS): General training)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ» (Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP): General test)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)
  • حداقل نمره لازم در آزمون زبان انگلیسی یا فرانسه بستگی به رده شغلی متقاضی دارد.
    • اگر سابقه کار شما در مشاغل مدیریتی و کارشناسی باشد حداقل نمره زبان شما باید معادل سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB7) باشد (به توضیح مراجعه شود).
    • اگر سابقه کار شما در مشاغل فنی  یا حرفه‌ای باشد حداقل نمره زبان شما باید معادل سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB5) باشد (به توضیح مراجعه شود)

سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
6.06.06.06.0IELTS-General
248206309 309TEF
4L4L4L4LCELPIP-G
7777CELPIP-G-2014

سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 5) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
5.04.05.05.0IELTS
3L3L3L3LCELPIP
180 – 216150 – 180225 – 270225 – 270TEF

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابستهمنظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری روحی یا جسمی از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • حدود ۱۳ ماه

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شرایک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

حق مشاوره سازمان راستین کانادا:

  • مشاوره اولیه با حضور دکتر راستین (حضوری، تلفنی یا اینترنتی): ۶۰ دلار کانادا (به ازای هر ۲۰ دقیقه)
  • بسته کامل خدمات مشاوره‌ای از ابتدا تا صدور ویزای مهاجرتی: ۳۰۰۰ دلار کانادا
  • به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه بریتیش کلمبیا ۲۰ درصد تخفیف تعلق می‌گیرد.
  • در صورت عقد قرارداد با سازمان راستین، حق مشاوره اولیه از مبلغ کل پرداختی متقاضی کسر خواهد شد.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

 

این اطلاعات در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲