[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه سرمایه‌گذاران

این برنامه مهاجرتی مناسب افرادی است که دارای سابقه کار و فعالیت اقتصادی و یا سابقه مدیریت بوده و بتوانند مبلغی را به مدت ۵ سال در کشور کانادا سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری از نوع سرمایه‌گذاری غیر فعال است بدین معنی که سرمایه در طی این مدت به دولت کانادا واگذار شده و سرمایه‌گذار نیازی به شرکت فعالانه در این نوع سرمایه‌گذاری ندارد.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی به طور کامل تعطیل شده است و دیگر باز نخواهد شد. مراقب مشاوران غیرمجاز و  افراد شیاد و کلاه‌بردار باشید! قبل از امضا هر گونه قرارداد مهاجرتی لازم است از باز بودن برنامه مهاجرتی موضوع قرارداد اطمینان حاصل نمایید. برنامه سرمایه‌گذاری استان کبک هنوز باز است.

خلاصه شرایط

  • شما باید سابقه کار و فعالیت اقتصادی به مدت و شرایط ذکر شده در قانون مهاجرت کانادا داشته باشید.
  • دارایی شما بایستی حداقل یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا (حدود ۴ میلیارد تومان) باشد.
  • شما باید مبلغ ۸۰۰ هزار دلار به مدت ۵ سال به عنوان سرمایه‌گذاری به دولت کانادا واگذار کنید (این مبلغ بدون احتساب سود در پایان ۵ سال به شما برگردانده میشود) یا شما باید مبلغ ۱۸۰ هزار دلار (بلاعوض) به موسسه مالی مورد تایید اداره مهاجرت بپردازید.
  • شما باید حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید

ویژگی های این برنامه

  • این برنامه مهاجرتی در بین سرمایه گذاران ایرانی بسیار محبوب است.
  • اقامت دائم کانادا به متقاضی و اعضای خانواده وی تعلق می‌گیرد.
  • متقاضی و اعضای خانواده وی پس از سه سال اقامت در کانادا می‌توانند درخواست شهروندی نموده و گذرنامه کانادا را دریافت نمایند.
  • مهارت در زبان خارجی الزامی نیست.
  • سرمایه گذار تعهدی در زمینه ایجاد کسب و کارو فعالیت اقتصادی ندارد. در واقع متقاضی مبادرت به نوعی سرمایه گذاری غیر فعال می‌نماید و سرمایه گذار در اداره و مدیریت این سرمایه گذاری دخیل نیست.

آیا به همه اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: فردی است که با وی به طور رسمی ازدواج کرده‌اید. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: فردی است با وی به مدت حداقل یک سال رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج داشته‌اید.
  • فرزند وابستهمنظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری روحی یا جسمی از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱۰۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته: رایگان

 حق مشاوره سازمان راستین:

  • مشاوره اولیه با دکتر راستین (حضوری، تلفنی یا اینترنتی): ۲۰ دقیقه مشاوره رایگان. ۶۰ دلار به ازای هر ۲۰ دقیقه مشاوره اضافی
  • بسته کامل خدمات مشاوره‌ای از ابتدای تشکیل پرونده تا صدور ویزای مهاجرتی: ۱۰,۰۰۰ دلار
  • در صورت عقد قرارداد با سازمان راستین، حق مشاوره اولیه از مبلغ کل پرداختی متقاضی کسر خواهد شد.

حق مشاوره به صورت‌های زیر قابل پرداخت است:

  • ارزی ( واریز دلار کانادا به صورت مستقیم یا آنلاین به حساب سازمان راستین در «تی دی بانک کانادا»یا واریز آنلاین به حساب «پی پال» سازمان راستین)
  • ریالی (واریز به حساب سازمان راستین در بانک پاسارگاد یا بانک ملت)

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۱۳ فروردین ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲