[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه جدید مهاجرتی فدرال ویژه سرمایه‌گذاران

وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا در سال ۲۰۱۵ برنامه مهاجرتی جدید در رده سرمایه‌گذاری افتتاح خواهد کرد. این برنامه جدید با هدف جذب سرمایه‌گذارانی است که توانایی کمک با رشد و شکوفایی اقتصاد کانادا داشته باشند بنا شده است. این برنامه «برنامه آزمایشی مهاجرتی سرمایه‌گذاری تجاری» یا IIVC نامیده می‌شود و قرار است در پایان ماه ژانویه ۲۰۱۵ افتتاح شود. مقرر شده است که فقط ۵۰۰ پرونده در این برنامه آزمایشی جدید پذیرفته شوند. از بین پرونده‌های دریافت شده فقط ۵۰ متقاضی برگزیده خواهند شد.

 

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی به زودی باز خواهد شد. توصیه می‌شود افراد واجد شرایط هر چه سریعتر جهت تشکیل پرونده مقدماتی تماس بگیرند.

خلاصه شرایط

  • شما باید مبلغ ۲ میلیون دلار کانادا به مدت ۱۵ سال به عنوان سرمایه‌گذاری به دولت کانادا واگذار کنید. این مبلغ بدون احتساب سود در پایان ۱۵ سال به شما برگردانده میشود. احتمالا امکان اخذ وام کم‌بهره برای تامین این مبلغ وجود داشته باشد ولی هنوز اداره مهاجرت اطلاعاتی در این زمینه منتشر نکرده است.
  • شما باید سابقه کار و فعالیت اقتصادی به مدت و شرایط ذکر شده در قانون مهاجرت کانادا داشته باشید.
  • شما باید با زبان انگلیسی یا فرانسه آشنایی داشته باشید.
  • دارایی کل شما بایستی حداقل ۱۰ میلیون دلار کانادا (حدود ۲۵ میلیارد تومان) باشد.

ویژگی های این برنامه

  • اداره مهاجرت وعده داده است که ویزای افراد واجد شرایط در این برنامه در کمتر از ۶ ماه پس از تکمیل مدارک صادر شوند.
  • این برنامه مهاجرتی آزمایشی است. درحال حاضر کانادا سالانه بیش از ۳۰۰۰ سرمایه‌گذار از بین پرونده‌های موجود می‌پذیرد.
  • اقامت دائم کانادا به متقاضی و اعضای خانواده وی تعلق می‌گیرد.
  • متقاضی و اعضای خانواده وی پس از سه سال اقامت در کانادا می‌توانند درخواست شهروندی نموده و گذرنامه کانادا را دریافت نمایند.
  • سرمایه‌گذار تعهدی در زمینه ایجاد کسب و کارو فعالیت اقتصادی ندارد. در واقع متقاضی مبادرت به نوعی سرمایه‌گذاری غیر فعال می‌نماید و سرمایه‌گذار در اداره و مدیریت این سرمایه‌گذاری دخیل نیست.

آیا به همه اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: فردی است که با وی به طور رسمی ازدواج کرده‌اید. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: فردی است با وی به مدت حداقل یک سال رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج داشته‌اید.
  • فرزند وابستهمنظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری روحی یا جسمی از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱۰۵۰ دلار کانادا(بر اساس برنامه سال‌های گذشته. ممکن است این مبلغ افزایش یابد)
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته: رایگان

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۱۳ دی ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲