[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی خود-اشتغالی فدرال ویژه ورزشکاران و افراد دارای سابقه کار ورزشی

برنامه مهاجرتی خود-اشتغالی فدرال ویژه ورزشکاران و افراد دارای سابقه کار ورزشی بدنبال جذب افرادی است که دارای سابقه کار خود-اشتغالی در امور ورزشی بوده و توانایی این را داشته باشند در کانادا نیز به عنوان خود-اشتغال به کار مشغول شوند. بر اساس آمار رسمی وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۲ تعداد ۲۳۶۰ نفر متقاضی در برنامه مهاجرتی خود-اشتغالی فدرال و تعداد ۴۹۴۲ نفر همسر و فرزندان وابسته ایشان بعنوان مهاجر به کانادا پذیرفته شده‌اند. دولت کانادا برای حفظ تنوع فرهنگی در جامعه شهروندی خود اهمیت بسیار زیادی قائل است.

انتخاب مهاجر در این برنامه مهاجرتی بر اساس میزان تحصیلات، سابقه کار، مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه و معیارهای دیگر صورت می‌گیرد.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی در حال حاضر باز است.

خلاصه شرایط

  • شما باید حداقل دو سال سابقه کار خود-اشتغالی در زمینه امور ورزشی داشته باشید.
  • شما باید قصد و توان این را داشته باشید که پس از مهاجرت به کانادا به عنوان فرد خود-اشتغال در زمینه امور ورزشی مشغول به کار شوید.
  • شما باید حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید.
  • شما باید توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال باشید.

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

سابقه کار:

  • شما باید حداقل دو سال سابقه کار خود-اشتغالی در زمینه امور ورزشی در ۵ سال اخیر داشته باشید.
  • لازم نیست که در حال حاضر نیز به عنوان خود-اشتغال مشغول به کار باشید.
  • سابقه کار در زمینه امور فرهنگی و هنری بصورت کارمند یا مستخدم با حقوق ثابت بعنوان سابقه کار خود-اشتغالی محسوب نمی‌شود.

☑ مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه و ارائه مدرک زبان در این برنامه مهاجرتی الزامی نیست.

☑ توان مالی:

  • شما باید دارای توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال باشید.
  • شما باید توان مالی برای راه‌اندازی برنامه خود-اشتغالی در کانادا داشته باشید. میزان توان مالی لازم بستگی به نوع فعالیت فرهنگی و هنری شما دارد.
  • افسر مهاجرت بر اساس میزان دارایی کل متقاضی در این مورد تصمیم خواهد گرفت. در دست داشتن پول نقد و موجودی بانکی برای این برنامه الزامی نیست.
  • ارائه طرح اقتصادی برای این برنامه مهاجرتی الزامی نیست هر چند افسر مهاجرت میتواند از رئوس برنامه و طرح مورد نظر متقاضی جویا شود.

 

☑ معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیار انتخاب
امتیاز
امتیاز قبولی۳۵ امتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۴ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۳۵ امتیاز
سن متقاضیحداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری و انطباق‌پذیریحداکثر ۶ امتیاز
جمع کل۱۰۰ امتیاز

متقاضیانی واجد شرایط هستند که حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی کسب نمایند.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

مزایای این برنامه مهاجرتی

  • در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید اعضای وابسته خانواده شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا شریک قانونی زندگی و فرزندان وابسته شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.
  • دانستن زبان و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه الزامی نیست.
  • متقاضی هیچگونه تعهد مالی نسبت به دولت کانادا ندارد و اقامت دائم نامشروط دریافت خواهد کرد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی

  • حدود یک تا پنج سال (بستگی کامل به شرایط متقاضی و دفتر سفارت مسئول بررسی پرونده وی دارد).

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱۰۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته: رایگان

حق مشاوره و وکالت سازمان راستین کانادا:

  • بسته کامل خدمات مهاجرتی از ابتدای تشکیل پرونده تا صدور ویزای مهاجرتی: ۶۰۰۰ دلار کانادا (طی سه قسط مساوی)
  • مشاوره زمانی با حضور دکتر راستین (حضوری، تلفنی یا اینترنتی): ۶۰ دلار کانادا (به ازای هر ۲۰ دقیقه)
  • در صورت عقد قرارداد با سازمان راستین، حق مشاوره زمانی از مبلغ کل پرداختی متقاضی کسر خواهد شد.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

مراحل انجام کار:

  1. فرم ارزیابی شرایط مقدماتی را تکمیل کنید یا اطلاعات مورد نیاز جهت ارزیابی شرایط خود را از طریق ایمیل به سازمان راستین ارسال نمایید.
  2. شرایط شما بطور مقدماتی توسط دکتر راستین بررسی خواهند شد.
  3. در صورت احراز شرایط مقدماتی با شما تماس برقرار خواهد شد و مراتب به اطلاع شما خواهد رسید.
  4. اگر مایل به ادامه کار با سازمان راستین هستید، متن قرارداد تهیه شده را امضا کنید و قسط اول حق وکالت را به حساب بانکی سازمان راستین واریز نمایید.
  5. فرم اطلاعات تفصیلی را تکمیل کنید یا اطلاعات مورد نیاز جهت ارزیابی شرایط خود را از طریق ایمیل به سازمان راستین ارسال نمایید.
  6. شرایط شما بطور تفصیلی توسط دکتر راستین بررسی خواهد شد.
  7. در صورتیکه در مرحله ارزیابی تفصیلی مشخص شود که شما واجد شرایط نیستید، تمام حق وکالت پرداختی شما باز پس داده خواهد شد.
  8. در صورتیکه واجد شرایط باشید فهرست مدارک و اطلاعات مورد نیاز در اختیار شما قرار داده خواهد شد و همیاری لازم جهت تهیه و آماده‌سازی مدارک به شما ارائه خواهد شد.
  9. فرم‌های مهاجرتی تهیه و تکمیل شده و جهت امضا در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
  10. بسته درخواست پس از تکمیل به وزرات شهروندی و مهاجرت کانادا ارسال خواهد شد.
  11. نسخه‌ای از تمام مکاتبات و تماس‌های مربوط به پرونده، در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
  12. به محض تشکیل پرونده مهاجرتی، شماره پرونده در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
  13. همیاری و کمک لازم جهت تهیه مدارک نهایی (نامه نداشتن سوءسابقه، معاینه پزشکی) به شما ارائه خواهد شد.
  14. در صورت نیاز از طرف شما با وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا و سفارت مسئول رسیدگی به پرونده تماس برقرار خواهد شد.

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲