[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه صاحبان مشاغل فنی و حرفه‌ای در سال ۲۰۱۵ (سیستم ویزای اکسپرس)

این برنامه مهاجرتی فدرال جهت جذب نیروهای متخصص در بخش فنی و حرفه‌ای ایجاد شده است.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی از روز اول ژانویه ۲۰۱۵ باز است.

خلاصه شرایط لازم

  • شما باید حداقل ۲۴ ماه  سابقه کارتمام وقت (یا معادل آن بصورت پاره‌وقت) در ۵ سال گذشته در زمینه‌های تخصصی یا فنی و حرفه‌ای داشته باشید. در سال ۲۰۱۵ فهرست مشاغل وجود ندارد.
  • شما باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • داشتن مدرک تحصیلی الزامی نیست
  • شما باید نقدینگی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود (و اعضای خانواده خود) به مدت شش ماه در کانادا داشته باشید
  • شما باید پیشنهاد کار تمام وقت از کارفرمای کانادایی بمدت حداقل یکسال در دست داشته باشید یا گواهی تعیین صلاحیت شغلی از مراجع ذیصلاح استانی و یا منطقه‌ای کانادا گرفته باشید

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

سابقه کار:

  • متقاضی بایستی حداقل ۲۴ ماه (معادل ۳۱۲۰ ساعت در سال بر اساس ۳۰ ساعت کار در هفته) سابقه کار تخصصی یا فنی و حرفه‌ای به صورت پیوسته و تمام‌وقت داشته باشد. سابقه کار پاره‌وقت نیزقابل قبول است.
  • فقط سابقه کاری که در ۵ سال گذشته به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل تخصصی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.

مشاغل مورد نیاز در این برنامه در یکی از گروه‌های شغلی اصلی زیر قرار میگیرند

  • گروه‌های شغلی با کد ۷۲: مشاغل مربوط به امور صنعتی، الکتریک و ساختمانی
  • گروه‌های شغلی با کد ۷۳: مشاغل مربوط به امور حفظ و نگهداری ماشین‌آلات
  • گروه‌های شغلی با کد ۸۲: مشاغل مربوط ناظران و صاحبان مشاغل فنی و حرفه‌ای در زمینه منابع طبیعی، کشاورزی و امور مربوطه
  • گروه‌های شغلی با کد ۹۲: مشاغل مربوط به امور  تولید و فرآوری محصولات، ناظران و کاربران بخش کنترل عملیات تولید و فرآوری
  • گروه فرعی ۶۳۲: آشپز و سرآشپز
  • گروه فرعی۶۳۳: قصاب و نانوا

 

مدرک تحصیلی: داشتن مدرک تحصیلی در این برنامه الزامی نیست. در صورتیکه متقاضی مایل باشد از امتیاز تحصیلات خود در سیستم ویزای اکسپرس استفاده نماید لازم است مدرک تحصیلی خود را در کانادا ارزشیابی نماید.

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام ثبت نام مقدماتی مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه معتبر در دست داشته باشد یا بتواند نمره ادعا شده را تا حدود ۲ ماه پس از قبولی در مرحله مقدماتی ارائه نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس عمومی» (International English Language Testing System (IELTS): General training)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ» (Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP): General test)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)ر
  • حداقل نمره زبان در هر چهار مهارت (شنیداری، گفتاری، درک مطلب از طریق خواندن و درک مطلب از طریق شنیدن) بایستی معادل سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 5) باشد.

سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 5) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
5.04.05.05.0IELTS
3L3L3L3LCELPIP
180 – 216150 – 180225 – 270225 – 270TEF

☑ معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیارهای انتخاب مهاجر در این برنامه  بر اساس عوامل زیر است:

  • سطح تحصیلات
  • سن متقاضی
  • مهارت‌های زبانی انگلیسی یا فرانسه متقاضی
  • نوع و مدت سابقه کار حرفه‌ای متقاضی
  • پیشنهاد رسمی استخدام از کارفرمای کانادایی
  • مهارت‌های زبانی انگلیسی یا فرانسه همسر متقاضی
  • حضور فامیل درجه اول متقاضی یا همسر وی در کانادا
  • سابقه کار یا تحصیل در کانادا

سیستم امتیازبندی :

  1. امتیازبندی برای ورود به سیستم ویزای اکسپرس (Express Entry): وچود ندارد.
  2. امتیازبندی ویژه‌ای که اداره مهاجرت برای انتخاب مهاجر از ثبت نام کنندگان در سیستم ویزای اکسپرس مورد استفاده قرار میدهد: اداره مهاجرت بطور ماهیانه تعدادی از افراد که بالاترین امتیاز را در بین متقاضیان همان رده شغلی را کسب کرده‌اند انتخاب می‌نماید. اولین دوره انتخاب متقاضیان در پایان ماه ژانویه ۲۰۱۵ انجام خواهد شد. اداره مهاجرت وعده داده است که تعداد افراد منتخب و رده شغلی افراد منتخب و امتیاز ایشان را ماهیانه منتشر نماید. لازم به ذکر است که فهرست مشاغل در ماه‌های آتی ممکن است با فهرست ماه‌های قبلی اختلاف داشته باشد.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابسته: منظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ ازدواج کرده و از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد، یا
  3. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • نتایج مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی) هر دوهفته یک بار یا ماهیانه اعلام خواهد شد.
  • افراد منتخب یا وکلا و مشاوران ایشان ۶۰ روز وقت دارند تا مدارک ادعا شده در مرحله نخست را به اداره مهاجرت ارسال کنند.
  • اداره مهاجرت وعده داده است که نتیجه درخواست متقاضیان را حداکثر ظرف ۶ ماه پس از دریافت مدارک فرد منتخب اعلام نماید.

هزینه‌های دولتی:

  1. مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی): ثبت نام در مرحله نخست رایگان است و اداره مهاجرت هیچ مبلغی را از فرد ثبت نام کننده مطالبه نمی‌نماید.
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب): پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به ارسال درخواست رسمی اقامت دائم کانادا به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:ا

«هزینه درخواست» اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست رسمی اقامت دائم کانادا (مرحله دوم) به اداره مهاجرت فرستاده شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۴۹۰ دلار کانادا

حق وکالت و مشاوره سازمان راستین:

  1. مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی):
    • رایگان: برای متقاضیانی که دارای مدرک زبان باشند و قرارداد مهاجرتی با سازمان مهاجرتی راستین عقد نمایند. عقد قرارداد بدون نیاز به پیش‌پرداخت انجام می‌شود.
    • مبلغ ۲۰۰ دلار کانادا: برای متقاضیانی که مدرک زبان در دست نداشته باشند. در صورت اخذ مدرک زبان و انتخاب ایشان، این مبلغ از کل مبلغ قرارداد ایشان کسر خواهد شد.
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب): مبلغ ۳۰۰۰ دلار کانادا که طی سه قسط پرداخت خواهد شد.
    • قسط نخست به مبلغ ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از انتخاب فرد متقاضی و صدور دعوتنامه توسط اداره مهاجرت کانادا جهت ارسال درخواست رسمی اقامت دائم
    • قسط دوم به مبلغ ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از تکمیل پرونده و قبل از ارسال آن به اداره مهاجرت کانادا
    • قسط سوم به مبلع ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از صدور شماره پرونده توسط اداره مهاجرت کانادا. لازم به ذکر است که شماره پرونده پس از بررسی کامل مدارک و شرایط متقاضی صادر می‌شود و به عبارتی بخش اصلی کار به انجام رسیده است.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲