[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان – بدون نیاز به پیشنهاد کار (Federal Skilled Worker Program)

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان مهم‌ترین برنامه مهاجرتی تخصصی است که دولت کانادا از طریق آن نیروهای متخصص کشورهای دیگر را بعنوان مهاجر جذب می‌نماید. در سال ۲۰۱۲ میلادی در حدود ۸۱ هزار نفر مهاجر در این برنامه به کانادا مهاجرت نمودند. انتخاب مهاجر در این برنامه بر اساس میزان تحصیلات، سابقه کار، مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه و معیارهای دیگر صورت می‌گیرد.

از تاریخ اول ماه مه سال ۲۰۱۴ میلادی (یازدهم اردیبهشت ۱۳۹۳)  تعداد ۲۵ هزار درخواست اقامت دائم در این برنامه پذیرفته خواهد شد. این ۲۵۰۰۰ سهمیه بین ۵۰ رده شغلی توزیع خواهد شد. به هر رده شغلی حداکثر ۱۰۰۰ سهمیه اختصاص داده خواهد شد.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی در حال حاضر  باز است.

خلاصه شرایط

  • شما باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تخصصی یا فنی و حرفه‌ای در یکی از مشاغل مورد نیاز کانادا داشته باشید
  • شما باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • شما باید حداقل ۶۷ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید
  • شما باید نقدینگی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود (و اعضای خانواده خود) به مدت شش ماه در کانادا داشته باشید

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

سابقه کار:

  • متقاضی بایستی حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تخصصی به صورت پیوسته و تمام‌وقت در یکی از ۲۴ شغل مورد نیاز کانادا باشد. فهرست مشاغل تخصصی مورد نیاز کانادا در برنامه فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۴ در این صفحه قابل مشاهده است. سابقه کار پاره‌وقت نیزقابل قبول است.
  • فقط سابقه کاری که در ۱۰ سال گذشته به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام درخواست اصل مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه را نیز به اداره مهاجرت ارسال نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس عمومی» (International English Language Testing System (IELTS): General training)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ» (Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP): General test)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)ر
  • حداقل نمره زبان در هر چهار مهارت (شنیداری، گفتاری، درک مطلب از طریق خواندن و درک مطلب از طریق شنیدن) بایستی معادل سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) باشد. متقاضیان ایرانی که مدرک لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشند و امتیازی از بخش «سازگاری و انطباق‌پذیری» کسب نکنند معمولا کسر امتیاز خواهند داشت و لازم است نمره بالاتری در زبان کسب نمایند (به توضیح مراجعه شود)
  • پرونده‌هایی که بدون مدرک زبان ارسال شوند و یا متقاضی حداقل نمره را کسب ننموده باشد توسط اداره مهاجرت بازگردانده خواهند شد.

سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
6.06.06.06.0IELTS-General
248206309 309TEF
4L4L4L4LCELPIP-G
7777CELPIP-G-2014

نمره زبان مندرج در این جدول حداقل نمره لازم برای احراز شرایط است. ممکن است متقاضی نمره زبان بالاتری نیاز داشته باشد تا حداقل ۶۷ امتیاز مهاجرتی را کسب نماید.

☑ معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیار انتخاب
امتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
سن متقاضیحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد رسمی کارحداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری و انطباق‌پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع کل۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

متقاضیانی واجد شرایط هستند که حداقل ۶۷ امتیاز مهاجرتی کسب نمایند.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابسته: منظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ ازدواج کرده و از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد، یا
  3. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • حدود یک تا دو سال (بستگی کامل به شرایط متقاضی، رده شغلی و سفارت مسئول بررسی پرونده دارد)

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

«هزینه درخواست» اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۴۹۰ دلار کانادا

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲