[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان در سال ۲۰۱۵ (سیستم ویزای اکسپرس)

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان مهم‌ترین برنامه مهاجرتی تخصصی است که دولت کانادا از طریق آن نیروهای متخصص کشورهای دیگر را بعنوان مهاجر جذب می‌نماید. از ابتدای سال ۲۰۱۵ میلادی نحوه انتخاب مهاجر در این برنامه مهاجرتی دچار تغییراتی شده است که در زیر توضیح داده خواهد شد. لازم به ذکر است که برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان ۲۰۱۴ که بر اساس فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا بنا شده بود بسته شده است و دیگر پرونده‌ ای دریافت نخواهند کرد. پرونده‌هایی که تا روز ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ توسط اداره مهاجرت دریافت شده‌اند بر اساس مقررات آن برنامه بررسی خواهند شد و در صورت احراز شرایط ویزای مهاجرتی متقاضیان در سال جاری میلادی صادر خواهد شد.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی از روز اول ژانویه ۲۰۱۵ آغاز شده و اکنون باز است.

خلاصه شرایط لازم

  • شما باید حداقل ۱۲ ماه (معادل ۱۵۶۰ ساعت) سابقه کار تخصصی یا فنی و حرفه‌ای داشته باشید. در سال ۲۰۱۵ فهرست مشاغل وجود ندارد
  • شما باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • شما باید مدرک تحصیلی دیپلم یا مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید
  • شما باید نقدینگی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود (و اعضای خانواده خود) به مدت شش ماه در کانادا داشته باشید
  • شما باید حداقل ۶۷ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز  بر اساس سیستم امتیازبندی برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان را کسب نمایید

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

سابقه کار:

  • متقاضی بایستی حداقل ۱۲ ماه (معادل ۱۵۶۰ ساعت در سال بر اساس ۳۰ ساعت کار در هفته) سابقه کار تخصصی یا فنی و حرفه‌ای به صورت پیوسته و تمام‌وقت داشته باشد. در سال ۲۰۱۵ فهرست مشاغل مورد نیاز توسط اداره مهاجرت منتشر نمی‌شود و انتخاب مهاجر بر اساس نیاز بازار کار کانادا انجام می‌شود. از اینرو افراد با هر گونه سابقه کار تخصصی و یا فنی و حرفه‌ای مجاز به ثبت نام هستند. سابقه کار پاره‌وقت نیزقابل قبول است.
  • فقط سابقه کاری که در ۱۰ سال گذشته به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.

مدرک تحصیلی: مدرک تحصیلی متقاضیانی که در خارج از کانادا تحصیل کرده‌اند لازم است توسط موسسات مورد تایید اداره مهاجرت کانادا بررسی و ارزشیابی شوند.

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام ثبت نام مقدماتی مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه معتبر در دست داشته باشد یا بتواند نمره ادعا شده را تا حدود ۲ ماه پس از قبولی در مرحله مقدماتی ارائه نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس عمومی» (International English Language Testing System (IELTS): General training)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ» (Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP): General test)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)ر
  • حداقل نمره زبان در هر چهار مهارت (شنیداری، گفتاری، درک مطلب از طریق خواندن و درک مطلب از طریق شنیدن) بایستی معادل سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) باشد.

سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
6.06.06.06.0IELTS-General
248206309 309TEF
4L4L4L4LCELPIP-G
7777CELPIP-G-2014

☑ معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیارهای  انتخاب مهاجر در این برنامه نیز مانند سال‌های گذشته بر اساس عوامل زیر است:

  • سطح تحصیلات
  • سن متقاضی
  • مهارت‌های زبانی انگلیسی یا فرانسه متقاضی
  • نوع و مدت سابقه کار حرفه‌ای متقاضی
  • پیشنهاد رسمی استخدام از کارفرمای کانادایی
  • مهارت‌های زبانی انگلیسی یا فرانسه همسر متقاضی
  • حضور فامیل درجه اول متقاضی یا همسر وی در کانادا
  • سابقه کار یا تحصیل در کانادا

در برنامه امسال دو نوع امتیازبندی زیر اعمال خواهد شد:

  1.  امتیازبندی برای ورود به سیستم ویزای اکسپرس (Express Entry): متقاضیانی شرایط ورود به سیستم ویزای اکسپرس را احراز می‌کنند که حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را بر اساس سیستم امتیازبندی برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان کسب نمایند.
  2. رتبه‌بندی ویژه‌ای که اداره مهاجرت برای انتخاب مهاجر از ثبت نام کنندگان در سیستم ویزای اکسپرس مورد استفاده قرار میدهد: اداره مهاجرت بطور ماهیانه تعدادی از افراد که بالاترین امتیاز را در بین متقاضیان همان رده شغلی را کسب کرده‌اند انتخاب می‌نماید. اولین دوره انتخاب متقاضیان در پایان ماه ژانویه ۲۰۱۵ انجام خواهد شد. اداره مهاجرت وعده داده است که تعداد افراد منتخب و رده شغلی افراد منتخب و امتیاز ایشان را ماهیانه منتشر نماید. لازم به ذکر است که فهرست مشاغل در ماه‌های آتی ممکن است با فهرست ماه‌های قبلی اختلاف داشته باشد.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابسته: منظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ ازدواج کرده و از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد، یا
  3. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • نتایج مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی) هر دوهفته یک بار یا ماهیانه اعلام خواهد شد.
  • افراد منتخب یا وکلا و مشاوران ایشان ۶۰ روز وقت دارند تا مدارک ادعا شده در مرحله نخست را به اداره مهاجرت ارسال کنند.
  • اداره مهاجرت وعده داده است که نتیجه درخواست متقاضیان را حداکثر ظرف ۶ ماه پس از دریافت مدارک فرد منتخب اعلام نماید.

هزینه‌های دولتی:

  1. مرحله نخست (ثبت نام مقدماتی): ثبت نام در مرحله نخست رایگان است و اداره مهاجرت هیچ مبلغی را از فرد ثبت نام کننده مطالبه نمی‌نماید.
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب): پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به ارسال درخواست رسمی اقامت دائم کانادا به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:ا

«هزینه درخواست» اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست رسمی اقامت دائم کانادا (مرحله دوم) به اداره مهاجرت فرستاده شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۴۹۰ دلار کانادا

حق وکالت و مشاوره سازمان راستین:

  1. مرحله نخست (مرحله مقدماتی):
    • ۱۵۰ دلار – همیاری در ارزشیابی مدارک تحصیلی
    • ۳۵۰ دلار – بررسی کامل مدارک و شرایط متقاضی و ثبت نام در سیستم ویزای اکسپرس
  2. مرحله ارسال درخواست رسمی اقامت دائم (پس از دریافت دعوتنامه برای افراد منتخب):
    • قسط نخست به مبلغ ۵۰۰ دلار کانادا: پس از انتخاب فرد متقاضی و صدور دعوتنامه توسط اداره مهاجرت کانادا جهت ارسال درخواست رسمی اقامت دائم
    • قسط دوم به مبلغ ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از تکمیل پرونده و قبل از ارسال آن به اداره مهاجرت کانادا
    • قسط سوم به مبلع ۱۰۰۰ دلار کانادا: پس از صدور شماره پرونده توسط اداره مهاجرت کانادا. لازم به ذکر است که شماره پرونده پس از بررسی کامل مدارک و شرایط متقاضی صادر می‌شود و به عبارتی بخش اصلی کار به انجام رسیده است.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

این اطلاعات در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲