[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان – شاغل به تحصیل و یا فارغ‌التحصیل دوره دکترا از دانشگاه‌های کانادا

این برنامه مهاجرتی زیر شاخه‌ای از برنامه مهاجرتی فدرال ویژه متخصصان و کارشناسان است. این برنامه از سال ۲۰۱۱ میلادی شروع شده است و هدف آن جذب دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دوره‌های دکترا از دانشگاه‌های کانادا است. هر ساله تعداد محدودی پرونده در این برنامه پذیرفته میشود. سهمیه جدید این برنامه مهاجرتی ۵۰۰ پرونده است و از اول ماه مه  ۲۰۱۴ تا پایان ماه آوریل ۲۰۱۵ باز خواهد بود. مشابه با دیگر زیرشاخه‌های برنامه‌ فدرال ویژه متخصصان،  انتخاب مهاجر در این برنامه بر اساس میزان تحصیلات، سابقه کار، مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه و معیارهای دیگر صورت می‌گیرد.

توجه!!!

این برنامه از سیستم مهاجرتی کانادا حذف شد و در سال ۲۰۱۵ چنین برنامه‌ وجود نخواهد شد. واجدین شرایط این برنامه می‌توانند در برنامه جدید مهاجرتی ویژه متخصصان و کارشناسان تحت سیستم «ویزای اکسپرس» درخواست اقامت نمایند.

خلاصه شرایط

  • شما باید دو سال از دوره دکترای خود را در یکی از دانشگاه‌های کانادا به پایان رسانیده باشید یا در ۱۲ ماه اخیر از مقطع دکترا فارغ‌التحصیل شده باشید
  • شما باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار مدیریتی، کارشناسی یا فنی و حرفه‌ای داشته باشید
  • شما باید مدرک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید
  • شما باید حداقل ۶۷ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید
  • شما باید توان مالی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود (و اعضای خانواده خود) به مدت شش ماه در کانادا داشته باشید

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

اشتغال به تحصیل در دوره دکترا یا فراغت از تحصیل در دوره دکترا:

  • متقاضی بایستی در حال حاضر دانشجوی دوره دکترا بوده و دو سال از این دوره را با موفقیت به اتمام رسانیده باشد، یا
  • در ۱۲ ماه اخیر از دوره دکترا از یکی از دانشگاه‌های کانادا فارغ‌التحصیل شده باشید

سابقه کار:

  • متقاضی بایستی حداقل ۱۲ ماه سابقه کار تخصصی به صورت پیوسته و تمام‌وقت داشته باشد. سابقه کار پاره‌وقت نیزقابل قبول است.
  • فقط سابقه کاری که در ۱۰ سال گذشته به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.
  • سابقه کار دانشجو در حین تحصیل به عنوان دستیار پژوهشی یا دستیار آموزشی قابل قبول است.

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • متقاضی بایستی هنگام درخواست اصل مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه را نیز به اداره مهاجرت ارسال نماید.
  • مدرک زبان لازم است در دو سال گذشته اخذ شده باشند. مدارک زبان قدیمی‌تر از دو سال پذیرفته نخواهند شد.
  • فقط مدارک زیر مورد قبول اداره مهاجرت است:
    • مدرک زبان انگلیسی«آیلتس: عمومی» (IELTS: General)
    • مدرک زبان انگلیسی «سلپیپ: عمومی» (CELPIP: General)
    • مدرک زبان فرانسه «تف» ( Test d’évaluation de français – TEF)ر
  • حداقل نمره زبان در هر چهار مهارت (شنیداری، گفتاری، درک مطلب از طریق خواندن و درک مطلب از طریق شنیدن) بایستی معادل سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) باشد (به توضیح مراجعه شود)
  • پرونده‌هایی که بدون مدرک زبان ارسال شوند و یا متقاضی حداقل نمره را کسب ننموده باشد توسط اداره مهاجرت بازگردانده خواهند شد.

سطح ۷ از معیار رسمی زبان در کانادا (CLB 7) چیست؟

Listening
Reading
Writing
Speaking
 
6.06.06.06.0IELTS-General
248206309 309TEF
4L4L4L4LCELPIP-G
7777CELPIP-G-2014

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیار انتخاب
امتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
سن متقاضیحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد رسمی کارحداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری و انطباق‌پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع کل۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

متقاضیانی واجد شرایط هستند که حداقل ۶۷ امتیاز مهاجرتی کسب نمایند.

آیا به اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید اعضای وابسته خانواده شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا شریک قانونی زندگی و فرزندان وابسته شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابسته: منظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری روحی یا جسمی از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی:

  • حدود ۱۸-۱۲ ماه

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته: رایگان

حق مشاوره سازمان راستین کانادا:

  • بسته کامل خدمات مشاوره‌ای از ابتدای تشکیل پرونده تا صدور ویزای مهاجرتی: ۳۰۰۰ دلار کانادا (طی سه قسط مساوی)
  • مشاوره زمانی با حضور دکتر راستین (حضوری، تلفنی یا اینترنتی): ۶۰ دلار کانادا (به ازای هر ۲۰ دقیقه)
  • در صورت عقد قرارداد با سازمان راستین، حق مشاوره زمانی از مبلغ کل پرداختی متقاضی کسر خواهد شد.

برابری نرخ دلار کانادا و ریال ایران:

یک دلار کانادا برابر است با:۳۱۵۰ تومان

تماس جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

شماره تلفن

موضوع

پیام شما


لطفا قبل از ارسال فرم حروف و اعدادی را که در شکل زیر میبینید در داخل مستطیل وارد نمایید.
captcha

.

 

 

این اطلاعات در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲