[ درباره ما ] [تماس با ما]

سازمان مجاز خدمات مهاجرتی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری راستین کانادا

برنامه مهاجرتی استان کبک ویژه سرمایه‌گذاران – *جدید*

این برنامه مهاجرتی مناسب افرادی است که دارای سابقه کار و فعالیت اقتصادی و یا سابقه مدیریت بوده و بتوانند مبلغی را به مدت ۵ سال در کشور کانادا سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری از نوع سرمایه‌گذاری غیر فعال است بدین معنی که سرمایه در طی این مدت به دولت کانادا واگذار شده و سرمایه‌گذار نیازی به شرکت فعالانه در این نوع سرمایه‌گذاری ندارد.

توجه!!!

این برنامه در حال حاضر  باز است. 

خلاصه شرایط

  • مجموع دارایی خالص شما (و همسرتان) باید مساوی یا بیشتر از ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا (معادل ۴ میلیارد تومان) باشد.
  • در ۵ سال گذشته شما بایستی حداقل ۲ سال سابقه کسب و کار و مدیریت داشته باشد.
  • شما باید مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار به مدت ۵ سال به صورت سپرده سرمایه‌گذاری به موسسات مالی مورد تایید استان کبک بپردازید (میتوانید برای تامین مبلغ ۸۰۰،۰۰۰ دلار از «وام با نرخ بهره پایین ویژه مهاجران سرمایهگذار» استفاده کنید. سود بانکی مربوط به این وام مبلغ ۱۸۰,۰۰۰ دلار است. از اینرو این نوع ویزای مهاجرتی را «ویزای ۱۸۰ هزار دلاری» می‌نامند).
  • شما باید ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید.
  • دانستن زبان فرانسه الزامی نیست.

 

جزییات شرایط متقاضیان

– مجموع دارایی خالص متقاضی و همسر وی بایستی مساوی یا بیشتر از ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا باشد. متقاضی لازم است اثبات نماید که از روشهای قانونی این دارایی را بدست آورده است. متقاضی نمی‌تواند مبالغ یا اموالی راکه در ۶ ماه گذشته بعنوان هدیه دریافت کرده است جهت احراز شرایط مالی اعلام نماید.
– متقاضی لازم است حداقل ۲ سال (در ۵ سال گذشته) سابقه کسب و کار و مدیریت در بخش کشاورزی، تجارت، صنعت و یا حرفه‌های دیگر داشته باشد و حداقل دو نفر در این کسب و کار تحت نظر وی مشغول به کار بوده‌اند. همچنین سابقه کار افرادی که در موسسات بین المللی یا موسسات دولتی مشغول به کار بوده‌اند نیز قابل قبول است. مدت زمان ۵ سال از تاریخی که پرونده مهاجرتی در اداره مهاجرت کبک وصول می‌شود محاسبه می‌گردد.
– متقاضی لازم است قصد اقامت در استان کبک داشته باشد. وی لازم است توانایی پرداخت سپرده سرمایه گذاری به مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار به یکی از موسسات مالی مورد تایید استان کبک به مدت ۵ سال (قابل برگشت) و یا توانایی پرداخت مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار (غیرقابل برگشت) را داشته باشد. دولت استان کبک بازپرداخت مبلغ سپرده را تضمین می‌نماید.
– عوامل دیگری مانند سن، ماهیت سابقه کار متقاضی، مدت زمان سابقه کار، و دانش زبان خارجی متقاضی نیز در اتخاذ تصمیم نهایی افسر مهاجرت تاثیر دارند.
– نداشتن منع قانونی برای ورود به کانادا. متقاضیان ممنوع الورود به کانادا واجد شرایط نیستند.
– توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و همراهان در کانادا.

ویژگی های این برنامه

  • این برنامه مهاجرتی در بین سرمایه گذاران ایرانی بسیار محبوب و مقبول افتاده است.
  • اقامت دائم کانادا به متقاضی و اعضای خانواده وی تعلق می‌گیرد.
  • متقاضی و اعضای خانواده وی پس از سه سال اقامت در کانادا می‌توانند درخواست شهروندی نموده و گذرنامه کانادا را دریافت نمایند.
  • مهارت در زبان خارجی الزامی نیست.
  • سرمایه گذار تعهدی در زمینه ایجاد کسب و کارو فعالیت اقتصادی ندارد. در واقع متقاضی مبادرت به نوعی سرمایه گذاری غیر فعال می‌نماید و سرمایه گذار در اداره و مدیریت این سرمایه گذاری دخیل نیست.

آیا به همه اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید «اعضای وابسته خانواده» شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابستهمنظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۱۹ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۱۹ سال سن داشته ولی از زیر سن ۱۹ به دلیل وجود بیماری از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

مدت زمان لازم برای بررسی درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی

حدود ۳ سال. ممکن است با بازگرداندن پرونده‌های قبلی مدت زمان لازم برای بررسی پرونده‌های جدید در آینده کمتر شود.

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم از استان کبک:

  • متقاضی، همسر و فرزندان: مجموع ۱۵ هزار دلار

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا از دولت فدرال: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱۰۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شرایک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۱۹ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

ت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز:

جهت تعیین وقت مشاوره یا سفارش خدمات مورد نیاز خود می‌توانید به روش‌های زیر با ما تماس حاصل نمایید:

تلفن و ایمیل

شماره تلفنزمان تماس (هفت روز هفته حتی ایام تعطیل)نشانی ایمیل
 دفتر تهران۰۲۱-۸۲۸۰-۲۱۴۰فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به وقت محلی تهرانinfo@rostincanada.com
info@rastincanada.com
 دفتر کانادا - ونکوور   ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر به وقت محلی ونکوور
 تلگرام - پیام آفلاین  ۰۰۱-۶۰۴-۳۵۸-۱۲۴۵پیامهای شما حداکثر ظرف ۲ روز پاسخ داده خواهد شد

فرم تماس آنلاین

 

این اطلاعات در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ منتشر یا اصلاح شده است. ارائه اطلاعات در این سایت به منزله مشاوره حقوقی نیست. این اطلاعات و مقررات در هر زمان قابل تغییر است.

[ بازگشت به صفحه نخست ]   [ بازگشت به صفحه قبلی ]

Return to Top ▲Return to Top ▲